Competiţie - Reguli

Nerespectarea regulilor înseamnă descalificare.

Competiţie

După terminarea competiției, participanții au obligația de a intra in aplicație pentru a actualiza datele.

Participanții își vor putea trimite datele în 24 de ore de la încheierea competiției. Nu vor mai fi luate in calcul actualizări de date care au fost efectuate cu 24 de ore după terminarea competiției

Echipele vor fi formate din maximum 3 membri. Fiecare jucător trebuie să facă parte dintr-o echipă, chiar dacă este singurul membru al echipei respective.

Scorul final al echipei va fi calculat in funcție de numărul de pași contorizați de aplicația Wellnessentially în perioada competiției de către toți membrii echipei.

Pentru a participa la tombolă, pașii trebuie să fie trimiși înainte de evenimentul live al tombolei, care va avea loc în fiecare luni la ora 20:00 CET.

Participanții vor putea să creeze echipe, să se alăture echipelor sau să părăsească o echipă în faza de înregistrare. După încheierea fazei de înregistrare, echipele existente vor fi blocate, membrii nu vor putea părăsi echipa actuală și doar membrii noi vor putea să creeze sau să se alăture echipelor.

Înregistrarea după data de începere a competiției este permisă, dar pașii contorizați înainte de înregistrare nu vor fi luați în considerare.

Pentru a fi eligibili, pașii contorizați trebuie să provină de la un singur telefon mobil cu sisteme de operare Android sau iOS care este compatibil, are instalata si folosește aplicația Wellnessentially.

Dacă se folosește un alt telefon cu același cont, datele originale vor fi eliminate, iar datele de pe al doilea telefon vor fi folosite pentru acel cont. Dacă utilizatorul își schimba telefonul în timpul desfășurării competiției, utilizatorul trebuie sa anunțe în scris, la adresa de email support@wellnessentially.com, în termen de 24 de ore de la schimbarea dispozitivelor, pentru transfera punctele acumulate deja între dispozitive.

Fair Play

Vor fi utilizați doar pașii contorizați de aplicația Wellnessentially.

Utilizați doar date reale! Este strict interzisă modificarea numărului real de pași prin introducerea unui număr mai mare sau folosirea altor metode pentru a crea date false. Intrările manuale nu pot fi folosite și vor fi eliminate.

Nu dați trackerul de fitness sau telefonul unei alte persoane. Doar activitatea dvs. trebuie contorizată.

Pentru a asigura acuratețea și fiabilitatea procesului de sincronizare cu aplicații terțe singura aplicație acceptata de sincronizare este "HealthSync" și "HealthConnect" pentru Android.

Dacă folosiți Fitbit și iOS, pentru ca pașii urmăriți cu Fitbit să fie eligibili, trebuie să setați "Fitbit to Apple Health Sync" ca sursă principală pentru pași în aplicația Health. Puteți găsi mai multe detalii aici.

Dacă întâmpini probleme cu sincronizarea pașilor, poți verifica întrebările frecvente.

Premii

Primele 3 echipe vor primi premii. Premiile vor fi comunicate ulterior, înainte de începerea competiției.

Vom publica cel puțin zilnic clasamentele în aplicație, astfel încât oricine să își poată urmări poziția în clasament.

Câștigătorii au obligația de a permite organizatorilor să valideze datele dând acces la telefon sau fitness tracker.

Doar organizatorii consideră că datele sunt valide sau invalide, decizia lor este definitivă și nu poate fi contestată.

Premiile vor fi trimise la sediul companiei câștigătoare care se află în România și cel mai aproape de Craiova. Organizatorii nu sunt responsabili pentru nicio întârziere sau pierdere poștală.

General

Folosiți un limbaj decent și oferiți respect pentru toți cei implicați în acest proiect, inclusiv pentru participanți și organizatori.

Organizatorii sunt absolviți de orice responsabilitate cu privire la eventualele accidente sau efecte negative asupra sănătății concurenților.

Încercați să fiți în siguranță în orice moment, să fiți hidratați și să fiți cu ochii pe trafic. În cazul în care nu vă simțiți bine, nu ezitați să sunați la 112 și să cereți ajutor.

În cazul în care există probleme care implică COVID-19, respectați recomandările autorităților.

În cazul unor evenimente de tip "forță majoră", organizatorii sunt exonerati de orice răspundere legală.

Drepturi de autor

Făcând parte din concurs, concurenții acceptă necondiționat dreptul organizatorilor de a crea conținut, inclusiv statistici, și de a publica conținutul creat. Concurenții nu au nicio pretenție de revendicare cu privire la conținut sau publicarea conținutului.