Stepathon - Ediția a 3-a

STEPathON 100K

Prefer English?

Intrați în competiția Stepathon pentru a putea câștigasănătate și condiție fizică pentru voi și echipa voastră, o șansă de a câștiga premii cool și, cel mai important, bragging rights.

Cum funcționează

Competiția va avea loc timp de o lună întreagă.

Echipele concurează între ele în numărul de pași pe care îi pot face prin plimbări cât mai multe în timpul activităților zilnice.

Astfel vei avea motivația să mergi pe jos și multiple oportunități de socializare.

Vom folosi contorul de pași al telefonului tău, prin intermediul HealthConnect sau Apple Health (și HealthSync pentru date externe), pentru a monitoriza pașii care vor fi numărați pentru progresul individual și al echipei.

Clasamentele vor fi publice, aproximativ în timp real și transparente, dar doar cu numele echipelor, nu cu adresele de email sau numele individuale.

La final, vom oferi premii pentru cei mai activi merg.

În fiecare săptămână vom organiza o tombolă. Pentru a participa la tombolă, trebuie să parcurgeți cel puțin 100.000 de pași până la sfârșitul săptămânii. Vor fi în total 4 tombole.

Numărul de câștigători la tombolă pentru fiecare săptămână va fi comunicat înainte de începerea competiției. Vor exista cel puțin 10 câștigători în fiecare săptămână.

Câștigătorii tombolei vor fi anunțați într-un eveniment live pe pagina noastră de Facebook sau Instagram, în fiecare luni la ora 20:00 CET.

Nu există pierzători în această competiție, fiecare persoană care participă câștigă sănătate și timp petrecut într-un mod plăcut.

Înregistrare

Vrei să te alături provocării?

1. Descarcă Wellnessentially de pe

2. Înregistrează-te cu email-ul companiei

3. Dacă nu faci deja parte dintr-o echipă,alătură-te uneia sau creează o echipă și invită-ți colegii

4. În timpul lunii competiției, fii activ.

Competiţie

Timp de o lună, încearcă să mergi pe jos cât mai mult posibil .

Lasă mașina, taxiul, autobuzul, trotineta sau orice altceva acasă și începe să mergi pe jos.

Inspiră-ți colegii de echipă să facă la fel sau să meargă mai mult pe jos, ex: invită-i la o plimbare în parc.

La sfârșitul competiției cel mai activ individ, echipă și companie vor câștiga vouchere și dreptul de a se lăuda, pe lângă beneficiile evidente pentru sănătate.

Reguli

Regulile sunt simple: mergi pe jos cât vrei și folosește aplicația pentru sincronizarea datelor. Indivizii și echipele cele mai active vor câștiga.

Nimănui nu-i plac trișorii, trișarea este interzisă și trișorii vor fi descalificați.

Verifică aici lista de reguli.

Flyer-ul competiției: